ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ТЕОРЕТИКО-ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ

  • O.M. Dombyk Львівський торговельно-економічний університет, м. Львів
Ключові слова: внутрішній контроль, система управління, регламенти контролю, контрольні процедури, функції контролю, інформаційне забезпечення, внутрішня звітність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу

Анотація

Досліджено систему внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано потребу побудови внутрішнього контролю на основі застосування системного підходу. Запропоновано основні етапи організації та організаційну модель внутрішнього контролю на досліджуваних підприємствах. Виділено основні об'єкти контролю з урахуванням специфіки діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто інформаційне забезпечення системи контролю в управлінні підприємством. Запропоновано основні напрями удосконалення організації внутрішнього контролю діяльності підприємств у сучасних умовах господарювання.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Переглядів анотації: 202
Завантажень PDF: 0
Опубліковано
2016-03-31
Як цитувати
Dombyk, O. (2016). ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ТЕОРЕТИКО-ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ. Науковий вісник НЛТУ України, 26(2), 47-53. https://doi.org/10.15421/40260209