ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ТЕОРЕТИКО-ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ - Dombyk, O.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Досліджено систему внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано потребу побудови внутрішнього контролю на основі застосування системного підходу. Запропоновано основні етапи організації та організаційну модель внутрішнього контролю на досліджуваних підприємствах. Виділено основні об’єкти контролю з урахуванням специфіки діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто інформаційне забезпечення системи контролю в управлінні підприємством. Запропоновано основні напрями удосконалення організації внутрішнього контролю діяльності підприємств у сучасних умовах господарювання.