РОЗРОБЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ПЕРЕРВНИХ АБРАЗИВНИХ КРУГІВ ДЛЯ ЗАГОСТРЮВАННЯ РАМНИХ ПИЛОК - Pavlyuk, R.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
На основі аналізу робіт щодо застосування перервного шліфування в металообробці розроблено спосіб перервного шліфування для загострювання сталевих пилок та нову конструкцію перервного абразивного круга. Визначено конструкційні параметри перервного абразивного круга для загострення зубців рамних пилок. Розроблена конструкція багатосекційного абразивного круга забезпечить підвищення якості та продуктивності процесу загострювання сталевих рамних пилок, зменшить витрати на цю операцію і знизить собівартість розпилювання колод на пиломатеріали.