РЕГУЛЮВАННЯ ПОВЕРХНЕВОГО СТОКУ ЗА ДОПОМОГОЮ БАГАТОСЕКЦІЙНИХ РЕЗЕРВУАРІВ ДОЩОВИХ СТІЧНИХ ВОД - Popadiuk, I.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто різні сучасні конструктивні рішення багатосекційних резервуарів дощових стічних вод, які використовують у світовій практиці для регулювання дощового стоку з урбанізованих територій. Показано перевагу багатосекційних резервуарів над односекційними. Здійснено порівняльний аналіз резервуарів за різними ознаками. Описано конструктивні особливості та проаналізовано принципи роботи резервуарів дощових стічних вод, які найчастіше використовують на каналізаційних мережах світу.