ОЦІНЮВАННЯ КОЛОРИТУ ЛАНДШАФТІВ ТЕРИТОРІЙ НАВЧАЛЬНИХ КОРПУСІВ УНІВЕРСИТЕТІВ КИЄВА В ОСІННІЙ ПЕРІОД РОКУ - Krachkovska, M.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Наведено результати аналізу колористики територій навчальних корпусів вісімнадцяти національних університетів Києва за методикою оцінювання колористичних особливостей ландшафту. Досліджено взаємозв'язок ролі елементів територій об'єктів досліджень та їхнього колориту із функціональним призначенням територій і традиційним переліком подій, що відбуваються в осінній період року. Проведено розподіл носіїв кольору на постійні, умовно-змінні та мінливі, а також виконано узагальнений аналіз діаграм колоритів об'ємно-просторових структур усіх дослідних територій.