РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ТА СУЧАСНИЙ СТАН БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ І СПОРТУ УКРАЇНИ У КИЄВІ - Oleksiychenko, N.O.; Krachkovska, M.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Проведено ретроспективний аналіз формування та розвитку території Національного університету фізичного виховання і спорту України упродовж ХХ-ХХІ ст. та оцінювання стану благоустрою на сучасному етапі. Проаналізовано письмові й картографічні документи та інші архівні матеріали щодо створення університетського комплексу в Києві. Здійснено порівняльний аналіз проектної документації із сучасним станом архітектурно-планувальної структури, озеленення та благоустрою території вищого навчального закладу, а також із сучасними особливостями організації вищих навчальних закладів.