АНАЛІЗ ДОСВІДУ АНАЕРОБНОГО ЗБРОДЖУВАННЯ ОСАДІВ СТІЧНИХ ВОД У КОНТЕКСТІ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ НА ЛЬВІВСЬКИХ КАНАЛІЗАЦІЙНИХ ОЧИСНИХ СПОРУДАХ - Zhuk, V.M.; Popadyuk, I.Yu.; Verbovsky, O.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Наведено аналіз перспектив будівництва метантенків на Львівських каналізаційних очисних спорудах згідно з проектом, виконаним шведською компанією "Абанор АБ". Проаналізовано закладені в проекті технічні показники та виконано їх порівняння зі сучасними аналогами. Окреслено ризики реалізації проекту з урахуванням місцевих умов. Для перевірки ефективності процесу термофільного анаеробного зброджування осадів стічних вод на Львівських КОС запропоновано виконати натурні експериментальні дослідження на пілотній установці – фізичній моделі метантенка.