РОЗВИТОК СИСТЕМИ ЗЕМЕЛЬНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ЯК ОСНОВИ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯМ - Kuryltsiv, R.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Розкрито концептуальні особливості функціонування систем адміністрування землекористування за кордоном, а також обґрунтовано першочергові кроки її розвитку в Україні. Доведено, що ефективно функціонуюча система адміністрування землекористування дасть змогу підвищити ефективність управління землекористуванням та сприятиме переходу від концепції е-уряду до е-управління, що сприятиме зниженню транзакційних витрат з пошуку інформації та підвищенню ефективності прийняття управлінських рішень.