ОБЛІК І АНАЛІЗ ВИТРАТ НА УТРИМАННЯ ГРАВЦІВ У ПРОФЕСІЙНИХ ФУТБОЛЬНИХ КЛУБАХ - Melekh, Yа.R. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Проаналізовано структуру витрат професійних футбольних клубів порівняно з отриманими доходами у відповідному звітному періоду. Досліджено вимоги УЄФА щодо фінансового "фейр-плей" та їхню роль у забезпеченні беззбитковості діяльності клубів при дотриманні бажаного рівня продуктивності гравців. Визначено вплив використання різних методів відображення витрат при відображенні реєстрацій гравців у професійних спортивних організаціях. Встановлено, що відповідний розподіл здійснених футбольними клубами витрат за вимогами стандартів бухгалтерського обліку забезпечить підстави для формування собівартості спортивної послуги та нематеріальних активів.