МОДЕЛЮВАННЯ БАГАТОЕТАПНОЇ СИСТЕМИ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ - Dzus, V.S.; Milyanych, A.R.; Gonchar, I.M.; Dzus, O.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Надання сучасних послуг з перевезення пасажирів здебільшого зумовлює потребу розглядати питання таких перевезень різними видами транспорту в комплексі. При цьому намагаються досягнути спільної мети – якісного обслуговування пасажирів. Крім цього, організація роботи з планування таких перевезень передбачає можливість зменшення експлуатаційних витрат. Одним з важливих етапів вирішення проблеми надання якісних транспортних послуг є розроблення математичної моделі багатоетапної системи перевезень різними видами транспорту з урахуванням основних положень транспортної логістики.