СУЧАСНИЙ СТАН І ТАКСАЦІЙНА СТРУКТУРА ЛІСІВ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО" - Kovalevskyi, S.S. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Досліджено структуру виробництва державного підприємства "Білоцерківське лісове господарство" з розподілом її на лісництва. Проаналізовано деревостани ДП "Білоцерківське ЛГ" за площею, запасом, складом, групами віку, класами бонітетів і повнотою, що дає змогу деталізувати сучасний стан лісів державного підприємства, визначити перспективи збереження лісових угруповань та динаміки їх біотичної продуктивності. Встановлено основні лісотвірні види, які розташовані в зоні дослідження, а також їхній розподіл у загальній структурі лісів досліджуваного підприємства.