ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО РИНКУ ПРАЦІ - Leh, H.A.; Ribun, L.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Визначено пріоритетність розвитку та функціонування ринку праці в Україні. Розглянуто основні тенденції вітчизняного ринку праці стосовно зайнятості та безробіття. Зазначено, що характерною особливістю розвитку вітчизняного ринку праці є його нестабільність та значна тінізація. На основі аналізу визначено вплив міграції робочої сили та політичної ситуації у країні на розвиток ринку праці в Україні. Запропоновано заходи щодо реформування вітчизняного ринку праці.