ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ВЕДЕННЯ МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НА ДП "РАДЕХІВСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО" - Delegan, I.I.; Tsvyakh, R.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Основні особливості організації процесу ведення мисливського господарства на ДП "Радехівське ЛМГ" поряд з природно-історичними та соціально-економічними умовами визначаються розподілом угідь за користувачами, типологічною структурою мисливських угідь, видовим складом, чисельністю і щільністю населення об'єктів полювання, біотехнічними заходами, охороною мисливського фонду та низкою інших чинників. Унаслідок недостатньої кваліфікації, низького рівня оплати праці та технічного забезпечення, працівникам, зайнятим у мисливському господарстві підприємства, виконувати свої службові обов'язки у повному обсязі вкрай складно. З'ясовано, що мисливськогосподарська діяльність підприємства нерентабельна, а її окупність становить тільки 21,5 %. За цими показниками підприємство знаходиться у межах, притаманних мисливському господарству Львівській обл. та всієї України.