ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЛІЗИНГУ - Nalyvayko, N.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Розглянуто сутність екологізації діяльності та лізингу як засобу її здійснення на деревообробних підприємствах. Запропоновано використовувати різноманітні стратегії запровадження лізингу у діяльність деревообробних підприємств з метою вирішення як економічних, так і екологічних завдань. Розроблено симультативну модель, яка дає змогу поступово оцінити вплив екологічних індикаторів на фінансово-економічні та господарські показники діяльності деревообробних підприємств.