АНАЛІЗ СПОСОБІВ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ НА НЕРЕГУЛЬОВАНИХ ПІШОХІДНИХ ПЕРЕХОДАХ - Rudenko, D.V.; Koshelev, А.О. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Досліджено вплив закордонних і вітчизняних заходів щодо інформування учасників дорожнього руху на нерегульованих пішохідних переходах вулично-дорожньої мережі з метою зменшення аварійності на дорогах та подальших затримок транспортних засобів, з урахуванням потреби дотримання правил безпеки руху, наочного і чіткого інформування як водіїв, так і пішоходів. Надалі це дасть змогу здійснити заходи щодо підвищення інформативності учасників дорожнього руху, зменшення травматизму та загибелі пішоходів на автомобільних дорогах України.