ОЦІНЮВАННЯ ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ ВНАСЛІДОК ЗАВАНТАЖЕНОСТІ ВУЛИЦЬ ЛЬВОВА АВТОТРАНСПОРТОМ - Pankiv, N.Ye.; Teterko, N.Z. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Результати досліджень дають змогу обґрунтовано підходити до визначення характеру та обсягу заходів з попередження або зменшення забруднення атмосферного повітря на території житлової забудови, прилеглої до магістральних вулиць Львова.Під час виконання розрахунків використано різноманітні методи для оцінювання забруднення атмосферного повітря. Для проведення дослідження вибрано дві ділянки перехрестя автошляху у Львів – вул. Городоцька і проспект Свободи та зібрано фактичний матеріал щодо завантаженості вулиць автотранспортом.