СПОСОБИ ВИЗНАЧЕННЯ РОЗРАХУНКОВОЇ ВИТРАТИ ВОДИ У ВОДНИХ ОБ'ЄКТАХ ПРИ РОЗРАХУНКУ ГРАНИЧНО ДОПУСТИМОГО СКИДУ ЗАБРУДНЮВАЛЬНИХ РЕЧОВИН ЗІ ЗВОРОТНИМИ ВОДАМИ - Oshurkevych-Pankivska, O.Ye.; Pankivskyi, Yu.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Керуючись нормативною документацією з нормування впливу об'єктів господарювання на поверхневі водойми, проаналізовано методи визначення найменших розрахункових величин асиміляційної спроможності річок. Виконано розрахунки мінімальної витрати води 95 % забезпеченості у річці Бухта різними способами. Проаналізовано вплив отриманих результатів розрахунку на кратність розведення зворотних вод Хідновицького ЦВНГК Львівського відділення з видобутку нафти, газу та газового конденсату Філії ГПУ "Полтавагазвидобування" у с. Хідновичі Мостиського р-ну Львівської обл.