АНАЛІЗ ЛІСОВОГО ФОНДУ ТА ВЕДЕННЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА НА КОСІВЩИНІ - Pogribnyj, O.O.; Losyuk, V.P.; Zayachuk, V.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Проаналізовано лісовий фонд Косівщини за породним складом. Оцінено середню продуктивність деревостанів регіону досліджень. Зібрано статистичні дані господарювання лісогосподарських підприємств Косівського району за п'ятирічний період. Проаналізовано рубки головного користування, рубки догляду та інші види рубок формування та оздоровлення лісів у лісовому фонді регіону досліджень. Визначено обсяги лісозаготівлі та їх влив на екосистему. Оцінено лісовідновну справу в лісах Косівщини. Встановлено причини погіршення санітарного стану лісів Косівського району.