ЗМІЦНЕННЯ КОРМОВОЇ БАЗИ ДЛЯ КАБАНА ТА ЗАЙЦЯ РУСАКА НА ПРИКЛАДІ ДП "БАРАНІВСЬКЕ ЛІСОМИСЛИВСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО" ТА ЇЇ ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА - Kotkova, T.N.; Fedjuchka, N.I.; Svitelskyi, N.M.; Kotkov, V.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Наведено екологічну оцінку сучасного стану кормової бази та перспективи її покращення для таких мисливських тварин як кабан та заєць-русак. Основну увагу акцентовано на особливості застосування біотехнічних заходів, зокрема створення ремізів, заготівлю кормів для зимового періоду, посів сільськогосподарських культур, створення підгодівельних майданчиків з метою концентрації тварин у певних місцях влітку та вплив цих заходів на збереження та примноження мисливської фауни в умовах ДП "Баранівське ЛМГ".