РОЛЬ ПИСЕМНОГО МОВЛЕННЯ У ПРОЦЕСІ ОВОЛОДІННЯ СТУДЕНТАМИ ТЕРМІНОЛОГІЧНОЮ ЛЕКСИКОЮ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (АНГЛІЙСЬКОЇ) У НЕМОВНОМУ ВНЗ - Mosiy, I.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Розглянуто важливість навчання писемного мовлення студентів у немовному виші. З'ясовано, які вправи потрібно підбирати для навчання та засвоєння лексики з фаху. Письмо розглянуто як підготовчий етап формування мовленнєвих навичок студентів. Описано способи розкриття значення термінів на двох етапах вивчення іноземної мови. Запропоновано схему для опрацювання та засвоєння термінів, що сприятиме формуванню професійного мовлення, та допомагає студентам усвідомити рівень власної професійної діяльності, зокрема структуру професійного спілкування.