ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ПОЛІВ РАДІОЧАСТОТНОГО ДІАПАЗОНУ НА СОЦІАЛЬНУ СКЛАДОВУ УРБОСОЦІОЕКОСИСТЕМИ МІСТА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА - Semchuk, Yа.М.; Merdukh, I.І. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
На основі аналізу літературних даних обґрунтовано актуальність дослідження впливу електромагнітних полів техногенного походження радіочастотного діапазону на соціальну складову екологічної безпеки. Використано метод фізико математичного моделювання поширення електромагнітних полів на основі вектора Умова-Пойнтінга та еколого-географічний метод побудови екологічних карт на основі моніторингу впливу електромагнітних полів техногенного походження на соціальну складову екологічної безпеки урбанізованої території.