ПОНЯТТЯ "ЕЛЕКТРОННИЙ ФРІЛАНС" У ПРЕДМЕТНОМУ ПОЛІ ОНЛАЙН ОСВІТИ - Tatomyr, I.L. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто роль електронного фрілансу в поширенні гнучких і нестандартних форм зайнятості. Розкрито зміст категорії "освітній фріланс" та з'ясовано значущість понять "онлайн-репетитор", "тьютор" і "мережевий викладач". Обґрунтовано, що безпечний пошук освітян відповідного профілю потрібно проводити на спеціалізованих Інтернет-біржах фрілансу, на яких розміщуються портфоліо претендентів з детальним описом інформації про них. Визначено причини, які спонукають освітян займатися електронним фрілансом, та обґрунтовано негативні наслідки такої діяльності.