ПЕРЕДУМОВИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ НАУКОВОГО ПАРКУ В НАЦІОНАЛЬНОМУ ЛІСОТЕХНІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ УКРАЇНИ - Kulchytska, E.A. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Висвітлено особливості функціонування в Україні інноваційних структур, які входять до переліку загальнодержавної та регіональної інноваційної інфраструктури, наведено порівняльний аналіз стану розвитку регіональної інноваційної інфраструктури та результатів її діяльності. Також проаналізовано передумови створення наукового парку на базі потужностей Національного лісотехнічного університету та проаналізовано перспективи провадження інноваційної діяльності у його межах.