МОДЕЛЬ СИСТЕМИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ І АЛГОРИТМ ЇЇ ПРОЕКТУВАННЯ - Yashchuk, V.I.; Artemenko, V.B.; Yankevych, V.O. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено традиційне трактування поняття стратегії підприємства. Здійснено теоретичне узагальнення і вирішено актуальне науково-практичне завдання щодо теоретичних і методичних рекомендацій розроблення моделі системи стратегічного управління підприємством, яка побудована на основі методики формування й реалізації стратегій, використовуючи інтегральний показник ефективності діяльності підприємства й алгоритму проектування системи стратегічного управління підприємством, спрямованої на максимізацію ефективності її функціонування у заданих умовах середовища.