ПОДАТКОВЕ НАВАНТАЖЕННЯ: ПРОБЛЕМИ ОЦІНЮВАННЯ У ЛІСОВОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Oliynyk, O.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто основні методи визначення податкового навантаження. Здійснено оцінку щодо можливості застосування їх для визначення податкового навантаження у лісовому господарстві. Визнано обмеженість застосування цих показників у лісовому господарстві. Опираючись на світові методики, запропоновано новий показник для визначення податкового навантаження у лісовому господарстві. Розроблено методичний підхід до оцінювання податкового навантаження на лісове господарство, який відрізняється від вже наявних показників тим, що включає податкове навантаження, характерне виключно для цієї галузі.