ВАЖЕЛІ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ НА ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Krylov, D.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено взаємозв'язок важелів організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств з регіональною та державною інвестиційною політикою. Визначено важелі організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств та надано їм характеристику. Виявлено взаємозв'язок всіх важелів організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств. Виокремлено проблемні питання використання важелів організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств. Встановлено пріоритетність використання важелів організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності використання важелів організаційно-економічного механізму реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств.