МОДЕЛЬ ОЦІНЮВАННЯ МОМЕНТУ ПРИЙНЯТТЯ СТРАТЕГІЧНИХ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ НА МАЛИХ І СЕРЕДНІХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Tryhob'yuk, S.S. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто проблеми стратегічного планування на малих і середніх підприємствах. Запропоновано використовувати систему стратегічного планування для стратегічного управління підприємства. Наведено мультиплікативну модель розрахунку імпульсу підприємства, що дасть змогу ідентифікувати найоптимальніший момент прийняття стратегічних управлінських рішень щодо вибору виду стратегічного управління і доцільність переходу до впровадження системи стратегічного планування. Імпульс враховує потенціал підприємства, динаміку сектора та переломні зміни макросередовища.