БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНА ОПТИМІЗАЦІЯ СТРУКТУРИ ПРОЕКТУ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - Grytsiuk, M.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розроблено методику розв'язання задачі багатокритеріальної оптимізації структури проекту стратегічного розвитку туризму на регіональному рівні з урахуванням різних обмежень при заданих альтернативах виконання робіт, представлених у вигляді мережевих моделей. Методика придатна для розв'язання задач багатокритеріальної оптимізації методом послідовних поступок з врахуванням умови, коли будь-яка робота подальшого етапу в проекті не може починатися, доки не будуть завершені всі роботи попереднього етапу. Розроблена математична модель задачі оптимізації структури проекту стратегічного розвитку туризму є багатокритеріальною, динамічною, з булевими змінними, алгоритмічними і аналітичними цільовими функціями, алгоритмічними і аналітичними обмеженнями.