ОПТИМІЗАЦІЯ ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЯК УМОВА ЕКСКУРСІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ - Pasichnyk, A.O.; Mikhailyuk, V.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Оптимізація зелених насаджень території Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді спрямована на підвищення рівня атрактивності позашкільного навчального закладу з еколого-просвітницькою метою шляхом формування навчально-колекційних відділків різних садово-паркових стилів, відділку плодово-ягідного садівництва, навчально-тематичних мікроландшафтів за ботаніко-географічною ознакою у відкритому і закритому ґрунтах.