ДЕЯКІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Blystiv, O.M.; Kyshakevych, B.Yu. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Проаналізовано зміст і потребу економічної підготовки майбутніх учителів, які в умовах ринкового суспільства будуть готувати учнів до підприємництва; наголошено, що сучасна економічна освіта, як загальна, так і професійна, є необхідною умовою формування особистісних і професійних компетенцій людини, потрібних для всебічної самореалізації у сучасних умовах. При цьому, така освіта повинна мати не тільки вузькоспеціалізований, але й загальносвітоглядний, особистісно-формувальний характер. Запропоновано певні зміни у теоретичній та практичній економічній підготовці майбутніх учителів.