СТАН І ОСОБЛИВОСТІ ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Natynyak, V.M.; Lech, G.A. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Визначено мету та проблемність дослідження теми. Проаналізовано літературні джерела щодо тематики цього дослідження. Визначено зміст найважливіших проблем розвитку банківської системи України для всебічного аналізу сформованого положення і пошуку шляхів її вдосконалення. Розглянуто сутність та особливості розвитку банківської системи України на сучасному етапі. Визначено роль і місце банківської системи в розвитку економіки. Оцінено основні показники діяльності банків. Досліджено вплив зовнішніх і внутрішніх чинників на функціонування банківської системи. Запропоновано основні шляхи вдосконалення механізму функціонування банківської системи в Україні.