КОНЦЕПТУАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТОРГОВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Vasylziv, T.G.; Kanjuka, N.P. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Висвітлено теоретичні основи стратегування розвитку підприємств споживчої кооперації. Досліджено підходи до визначення сутності категорії, особливості, концептуальні характеристики, проблеми та потребу застосування стратегії розвитку торговельної діяльності підприємств споживчої кооперації. Визначено принцип альтернативності у вирішенні проблем розвитку і конкурентної поведінки торговельних підприємств. Досліджено чинники, що визначають конкурентні переваги та можливості стратегії розвитку торговельної діяльності підприємств кооперативного типу. Розроблено модель вибору конкурентної стратегії та особливостей розвитку торговельної діяльності підприємств системи споживчої кооперації, що залежать від обраної ними стратегії та наявних можливостей.