СТРАТЕГІЧНІ ОРІЄНТИРИ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯМ У СИСТЕМІ ІННОВАЦІЙНОГО - Yurynets, Z.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Проаналізовано програми і досягнення у розвитку системи енергозбереження у розвинених країнах світу та в Україні завдяки актуалізації інноваційної складової. Розглянуто основні орієнтири інноваційної політики та політики енергозбереження в окремих країнах світу. Запропоновано найважливіші напрями політики управління інноваціями та енергозбереження для України. Зазначені рекомендації сприятимуть створенню комплексного вирішення проблем енергетики, щоб знизити неефективне споживання енергетичних ресурсів, зробити перехід до використання альтернативних джерел енергії.