КОНЦЕПЦІЯ ПЕРСПЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ЕКОЛОГІЧНОГО АУДИТУ НА ЛІСОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Duda, O.B. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Обґрунтовано значення екологічного аудиту на підприємствах лісового господарства. Запропоновано перелік господарських операцій, що підлягають перевірці. Проаналізовано роль і суть екологічного аудиту. Визначено мету, функції, а також завдання, які вирішують у процесі екоаудиту. Наведено переваги від впровадження системи екологічного аудиту на лісогосподарських підприємствах та проблеми, які виникають у процесі перевірок. Відображено результати дослідження щодо концепції перспективного розвитку екологічного аудиту на лісогосподарських підприємствах.