ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОНОВЛЕННЯ – ЧИННИК ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ РЕГІОНУ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ - Andel, I.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Технологічне оновлення промислових підприємств у регіоні вимагає першочергового технологічного оновлення підприємств, які забезпечують виробництво машин і обладнання. Завдяки цьому промислові підприємства можуть оновити технологію, впроваджуючи нові машини та обладнання вітчизняного виробництва. Запропоновано організацію моніторингу технологічного оновлення промислових підприємств регіону, які забезпечують виробництво машин і обладнання. Використання запропонованого моніторингу полегшить управління технологічним оновленням підприємств регіону з метою підвищення їх конкурентоздатності на міжнародних ринках.