КЛЮЧОВІ ІНДИКАТОРИ ДІАГНОСТИКИ І МОНІТОРИНГУ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Yaremko, I.Yo. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розкрито значимість об’єктивного встановлення загального рівня ефективності й факторів впливу на його зміни для забезпечення необхідною інформаційно-аналітичною базою систему управління сучасним торговельним підприємством. Наведено результати критичного аналізу адаптивності сформованих діагностичних і моніторингових систем стосовно повноти, релевантності та об’єктивності висновків про фактори впливу на результативну діяльність торговельного підприємства для процесного управління його ефективним функціонуванням. Запропоновано підходи до добору показників та напрями адаптації концептуальних засад моніторингу й діагностики ключових критеріїв ефективності функціонування торговельного підприємства в сучасних економічних умовах з метою формування більш об’ємної систематизованої інформації для підтримки доцільних й обґрунтованих рішень в управлінні ефективним функціонуванням підприємства.