ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВЕРХНІ ОПРОМІНЕННЯ ПОВОРОТНИМИ ІНФРАЧЕРВОНИМИ ОБІГРІВАЧАМИ - Shepitchak, V.B. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Виконано аналіз існуючих систем інфрачервоного опалення. Проведено експериментальні та розрахункові дослідження температурного режиму зони опромінення поворотними інфрачервоними обігрівачами. Розглянуто питання планування експерименту та оброблення експериментальних даних, внаслідок яких було отримано рівняння регресії. Наведено результати дослідження температури поверхні опромінення джерелом теплоти за зміни висоти встановлення та потужності інфрачервоного обігрівача. Оцінено вплив значень коефіцієнтів рівняння регресії на параметр оптимізації шляхом побудови поверхні відгуку.