СИСТЕМА ЦИКЛІВ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ - Yaremyk, Ch.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Наведено наукові підходи щодо визначення суті інвестиційного процесу та його стадій. Розглянуто представлені в літературних джерелах етапи "інвестиційного (життєвого) циклу проекту". Сформовано, на думку автора, більш деталізовану модель циклів інвестиційного процесу: повний інвестиційний (життєвий) цикл товару; інвестиційний цикл об’єкта; інвестиційний цикл об’єкта в капітальному будівництві. Графічно представлено взаємозв’язок основних складових інвестиційного циклу і етапи робіт, які їх утворюють. Зазначено особливості запропонованих видів інвестиційного циклу.