ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННИХ БАНКІВСЬКИХ ПОСЛУГ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК В УКРАЇНІ - Buchko, I.Ye. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Здійснено оцінку основних типів платіжних систем та проаналізовано електронні банківські послуги з використання платіжних карток, висвітлено динаміку основних показників ринку платіжних карток в Україні. Охарактеризовано стратегічні пріоритети розвитку електронних банківських послуг в Україні, зокрема здійснено прогнозування кількості активних платіжних карток за допомогою економіко-математичного моделювання та досліджено перспективи розвитку ринку платіжних карток в Україні.