ДІАГНОСТУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ РІВНОВАГИ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЙОГО ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ - Kaydrovych, Kh.I. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто особливості забезпечення фінансової безпеки підприємства інструментами фінансової рівноваги. Проведено діагностику стану електроенергетичного підприємства за допомогою фінансових коефіцієнтів, які визначають його економічний ріст. Для виявлення чинників, які мають істотний вплив на формування економічного росту запропоновано використовувати спрощену модель оцінювання економічного росту підприємства, яка, водночас, дає змогу визначати рівновагу між базовими фінансовими показниками діяльності підприємства.