КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ - Yurynets, Z.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено теоретичні основи комерційної діяльності та розроблено практичні рекомендації з метою вдосконалення управління та підвищення ефективності комерційної діяльності підприємств роздрібної торгівлі. Виявлено структурно-функціональні характеристики комерційної діяльності підприємств роздрібної торгівлі. Подано особливості комерції та комерційної діяльності підприємств роздрібної торгівлі у взаємозв’язку із загальними принципами господарської діяльності та обставинами, що виникають у процесі змін, проведених у торгівлі та комерції.