ВИВЧЕННЯ ФЛОРИ "БОРИНСЬКОГО ЛІСНИЦТВА" (ТУРКІВСЬКИЙ РАЙОН) - Pavlyshak, Ya.Ya.; Goyvanovych, N.K. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено видове різноманіття дикорослих видів рослин у Боринському лісництві Турківського р-ну, їх систематизовано за родинами, класами, відділами. Здійснено систематичний, еколого-ценотичний та господарський аналіз флори. Абсолютна більшість флоронаселення лісництва представлена покритонасінними рослинами (89,3 %). Належать вони до двох класів – Magnoliopsida та Liliopsida. На основі досліджень встановлено, що на території Боринського лісництва зростають лікарські, декоративні, кормові, отруйні та медоносні рослини.