ПРОЕКТУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ СХОВИЩ ДАНИХ ДЛЯ ОПРАЦЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ - Durnyak, B.V.; Pasyeka, N.M.; Pasyeka, M.S.; Erstenyuk, O.V. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Розглянуто особливості проектування, використання й опрацювання сховищ даних у вищих навчальних закладах, для покращення якості освіти у процесі стрімкого розвитку інформатизації суспільства. Наведено консолідовані результати оцінювання знань студентів із спроектованого сховища даних та можливістю кубічного оброблення даних. Отримані результати дослідження свідчать про ефективність і практичність використання сховищ даних в автоматизованих системах адміністрування навчального процесу, особливо у розрізі аналітичного оброблення для підтримки прийняття управлінських рішень на покращення якості навчання.