ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВОДИ РІЗНОЇ ТВЕРДОСТІ НА КРОВ ЛЮДИНИ - MatsiyevskaO.О. (Scientific Bulletin of UNFU, 2015)
Досліджено вплив води різної твердості на стан крові людини. Під час серій експериментів досліджуваний випивав дистильовану, водопровідну, талу та мінеральну природну натрієву гідрокарбонатну борну лікувально-столову воду "Поляна Квасова". Стан крові визначено скануванням за допомогою цифрового фазово-контрастного мікроскопа та порівняно з еталонним. Стан крові, близький до ідеального, зафіксовано за споживання людиною мінеральної води "Поляна Квасова". З усіх досліджених зразків "Поляна Квасова" характеризується найбільшою твердістю.