ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТУДЕНТАМ-ФАРМАЦЕВТАМ ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА УСПІШНОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АПТЕЧНИХ МЕРЕЖ - Poberezhna, L.Ya. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Новий тип економіки диктує нові вимоги до випускників вишів. Працедавець цінує володіння комп’ютером, уміння ладнати з людьми, практичний досвід роботи, професійне володіння спеціальністю. Важливим завданням фармацевтичної освіти є підготовка висококваліфікованого фахівця, який надаватиме якісні послуги та використовуватиме у своїй діяльності інформаційно-комунікаційні технології. На сучасному етапі розвитку інформаційних технологій високий рівень володіння комп’ютерною технікою випускників ВНЗ фармацевтичного профілю дає змогу отримати сформованого фахівця, готового працювати зі спеціалізованим програмним забезпеченням, що сприяє високій ефективності роботи провізорів, покращенню обслуговування клієнтів та збільшенню продажу ліків.