ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ У КАРПАТСЬКОМУ РЕГІОНІ - Kushnirchuk-Stavnycha, O.M. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Охарактеризовано інвестиційні пріоритети туризму у Карпатському регіоні України. Визначено специфіку інвестування спеціалізованих видів туризму, виявлено проблемні аспекти інвестиційної діяльності за окремими видами туризму. Зібрано та систематизовано інформацію щодо основних інвестиційних проектів у туризмі Карпатського регіону у розрізі ключових видів туризму. На основі зібраних даних оцінено загальний обсяг потреби в інвестиціях для розвитку туризму в областях Карпатського регіону. Висвітлено перспективні напрямки капіталовкладень у розрізі спеціалізованих видів туризму.