ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СКІНЧЕННО-ЕЛЕМЕНТНОЇ ДИСКРЕТИЗАЦІЇ 2D ОБЛАСТЕЙ З ВИКОРИСТАННЯМ ПАРАЛЕЛЬНИХ ОБЧИСЛЕНЬ CUDA - Sokolovskyy, Y.I.; Nechepurenko, A.V.; Gerasymchuk, O.P. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Здійснено програмну реалізацію скінченно-елементної дискретизації двовимірної області за допомогою алгоритму "прямої побудови". Програмне забезпечення для автоматизації скінченно-елементної дискретизації розроблено на платформі .NET Framework мовою програмування C# з використанням технологій паралельних обчислень CUDA. Проектування програмної системи здійснено за допомогою UML діаграм. Створений інтерфейс користувача дає змогу задавати параметри тріангуляції та розбивати параметри дискретизації у заданих областях.