МОДЕЛЮВАННЯ ЄДИНОГО ПРОСТОРУ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ - Viter, M.B.; Zasadna, Kh.O. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Описано особливості функціонування сучасного інформаційного простору. Сформульовано основні характеристики єдиності інформаційного простору. Побудовано простір інформаційної взаємодії державних органів як структурний елемент інформаційного простору в державному управлінні. У просторі інформаційної взаємодії державних органів виділено вертикальний і горизонтальний рівні взаємодії. Наведено конкретні приклади вказаних взаємодій. Описано нормативно-правовий, функціональний та телекомунікаційний види інформаційної взаємодії суб’єктівпростору інформаційної взаємодії державних органів.