УПРОВАДЖЕННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ БІОТЕХНОЛОГІЇ ОЧИЩЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ СТОКІВ ТЗОВ "РАДЕХІВСЬКИЙ ЦУКОР" - Lukyanchuk, N.G.; Sytsh, V.A. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Описано використання водних ресурсів на ТзОВ "Радехівський цукор" та подано склад забруднень стічних вод, які утворюються під час виробничих процесів. Детально охарактеризовано процес роботи очисних споруд підприємства. Подано проект упровадження перспективної біотехнології очищення промислових стічних вод за допомогою одноклітинних зелених водоростей. Наведено витрати підприємства на впровадження альтернативної технології та розраховано еколого-економічний ефект від її впровадження.