ДИНАМІЧНЕ ФОРМУВАННЯ ПЕРСОНАЛІЗОВАНОГО КОНТЕНТУ ТУРИСТИЧНОГО МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ "МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ ПУТІВНИК" - Pasichnyk, V.V.; Savchuk, V.V.; Lozytskyy, O.A. (Scientific Bulletin of UNFU, 2016)
Проведено поглиблений аналіз процесів інтелектуального динамічного індивідуального формування аудіо- та відеоконтенту для мобільного інформаційного супроводу користувача під час реалізації ним туристичної подорожі. Основною метою є розроблення методологічних підходів, які доцільно використати для проектування однієї із підсистем інноваційної інтелектуальної системи "МІАТ" (Мобільний інформаційний асистент туриста), яка забезпечуватиме формування та опрацювання аудіо- та відеоконтенту, потрібного для індивідуального інформаційно-технологічного супроводу користувача під час здійснення ним туристичних екскурсій, та узагальнене подання результатів проведеного авторами дослідження. Запропоновано використовувати туристичні путівники у форматі DAISY, як джерела мультимедійного контенту, що супроводжує подорож чи екскурсію.